Over ons

HalloBoer

Goed voor je lijf en goed voor het milieu. Wij geloven in de kracht van gezond, lekker en duurzaam eten uit onze eigen omgeving. Maar dat eten is vaak lastig te vinden en goede informatie over producten en ondernemers ontbreekt.

Met HalloBoer zetten we lokaal voedsel op de kaart en slaan we een brug tussen boeren, bedrijven en bewoners.

Laten zien wat er groeit, wat er te doen is en waar je wat kan kopen

Er is veel meer te krijgen in onze directe omgeving dan we soms weten. Mooie gewassen met liefde geteeld, enthousiaste ondernemers en unieke producten die we zelf niet altijd gevonden krijgen. HalloBoer geeft allerlei nuttige informatie en laat zien wat er waar te krijgen is. De percelen op de kaart tonen welke gewassen er in jouw omgeving groeien. Aan de integratie van een evenementenagenda en routeplanner wordt gewerkt.

Transparantie

Onduidelijkheid over de herkomst van voedsel leidt tot verwarring en een ongefundeerd maatschappelijk debat. HalloBoer zet bedrijf, product en persoonlijkheid op de kaart. Zo vertellen we een eerlijk verhaal.

In gesprek met elkaar

We zeggen Hallo! Via HalloBoer maken bewoners, buren, bedrijven en boeren contact. Zo bouwen we samen aan de wereld van morgen.

Nieuwe marktkansen voor ondernemers

HalloBoer brengt vraag en aanbod bij elkaar. Inspelen op vragen van de consument of samenwerken met bedrijven uit ons netwerk, dat kan allemaal. Met de informatievoorziening, collectieve marketing, verkoop en een logistiek systeem ondersteunen we ondernemers. Ook als je (nog) niet regionaal wilt ondernemen is HalloBoer een ideaal podium om je verhaal op te vertellen. Samen gaan we het doen!

Hoe

Ben je consument? Scroll, swipe, klik en ga op onderzoek uit. Met Hallo Boer vind je al jouw lokale streekproducten dichterbij dan je denkt! De boeren bij jou in de regio zijn elke dag hard bezig om jou te voorzien van heerlijke producten en we hebben het nu veel makkelijker voor jou gemaakt deze verse producten te vinden. Vanaf nu kan je zien waar je bij jou in de buurt de benodigdheden voor een heerlijke maaltijd kunt kopen óf gezellig uit eten kunt gaan op een plek waar deze producten worden verwerkt in een fantastisch menu. Bovendien kan je meer te weten komen over wie er achter de producten zit én hoe deze worden verbouwd. Zoek, ontdek en vind nu met Hallo Boer de lekkerste producten van dichtbij en zeg Hallo tegen de boer bij jou in de buurt!

Ben je ondernemer? In een paar simpele stappen zet je je bedrijf op de kaart. Je zegt Hallo, laat jezelf zien en bouwt samen met ons aan een nieuw voedselsysteem. HalloBoer zet alles op alles om jou van je beste kant te laten zien, gezamenlijke promotie op touw te zetten en onze diensten steeds beter en completer te maken. We zorgen voor contact tussen ondernemers onderling, halen jouw vragen op om elkaar vooruit te helpen en zoeken continu naar nieuwe kansen in de markt waar jij als ondernemer van profiteert.

Lees hier de lidmaatschapsvoorwaarden en meld je aan.


HalloBoer wordt mede mogelijk gemaakt door:

Coöperatieve HalloBoer U.A.
KvK: 69015031
BTW nummer: NL857693918B01