Koop lokaal. Juist nu.

Het is een gekke tijd. Het coronavirus heeft grote impact en raakt alle mensen waaronder veel ondernemers. 

Om de uitbraak van het coronavirus te bestrijden houden we ons allemaal zo goed mogelijk aan de regels en houden we afstand van elkaar. Maar die regels raken onze economie hard. De overheid doet haar best om ondernemers te helpen maar kan dat niet alleen. 

HalloBoer is al maanden bezig om lokale voedselproducenten en hun producten op de kaart te zetten. Of het nou om doodgewone eieren gaat of om biologische shiitakes. Producten van HalloBoer zijn zo dicht mogelijk in de buurt gemaakt én zijn traceerbaar. 

Juist nu moeten we lokale ondernemers helpen en dat kan heel eenvoudig! Als je wat koopt, koop dan bij lokale ondernemers en koop lokale producten.

Om je te helpen,hebben wij alle lekkere producten bij jou in de regio op 1 kaart gezet. Kijk op de kaart waar in jouw regio producten worden gemaakt en verkocht in boerderijwinkels of verslokalen. In Overijssel is het ook al mogelijk om online te bestellen, we proberen dat op korte termijn op meer plekken mogelijk te maken.

Afstand houden doen we om corona te bestrijden. Geld lokaal besteden doen we om de economie te helpen. Koop lokaal. Juist nu.

Staat jouw bedrijf of jouw producten nog niet op HalloBoer? Doe het dan nu. Samen kunnen we het verschil maken.

HalloBoer

Wij geloven in de kracht van gezond, lekker en duurzaam eten uit onze eigen omgeving. Maar dat eten is vaak lastig te vinden en goede informatie over producten en ondernemers ontbreekt.

Met HalloBoer zetten we lokaal voedsel op de kaart en slaan we een brug tussen boeren, bedrijven en bewoners.

Laten zien wat er groeit, wat er te doen is en waar je wat kan kopen

Er is veel meer te krijgen in onze directe omgeving dan we soms weten. Mooie gewassen met liefde geteeld, enthousiaste ondernemers en unieke producten die we zelf niet altijd gevonden krijgen. HalloBoer geeft allerlei nuttige informatie en laat zien wat er waar te krijgen is. Bekijk onze evenementenagenda. Doe mee met de HalloBoer community, voeg bedrijven of evenementen toe. Aan de integratie van onze online bestelmodule wordt gewerkt.

Transparantie

Onduidelijkheid over de herkomst van voedsel leidt tot verwarring en een ongefundeerd maatschappelijk debat. HalloBoer zet bedrijf, product en persoonlijkheid op de kaart. Zo vertellen we een eerlijk verhaal.

In gesprek met elkaar

We zeggen Hallo! Via HalloBoer maken bewoners, buren, bedrijven en boeren contact. Zo bouwen we samen aan de wereld van morgen.

Nieuwe marktkansen voor ondernemers

HalloBoer brengt vraag en aanbod bij elkaar. Inspelen op vragen van de consument of samenwerken met bedrijven uit ons netwerk, dat kan allemaal. Met de informatievoorziening, collectieve marketing, verkoop en een logistiek systeem ondersteunen we ondernemers. Ook als je (nog) niet regionaal wilt ondernemen is HalloBoer een ideaal podium om je verhaal op te vertellen. Samen gaan we het doen!

Hoe

Ben je consument? Scroll, swipe, klik en ga op onderzoek uit. Met Hallo Boer vind je al jouw lokale streekproducten dichterbij dan je denkt! De boeren bij jou in de regio zijn elke dag hard bezig om jou te voorzien van heerlijke producten en we hebben het nu veel makkelijker voor jou gemaakt deze verse producten te vinden. Vanaf nu kan je zien waar je bij jou in de buurt de benodigdheden voor een heerlijke maaltijd kunt kopen óf gezellig uit eten kunt gaan op een plek waar deze producten worden verwerkt in een fantastisch menu. Bovendien kan je meer te weten komen over wie er achter de producten zit én hoe deze worden verbouwd. Zoek, ontdek en vind nu met Hallo Boer de lekkerste producten van dichtbij en zeg Hallo tegen de boer bij jou in de buurt!

Ben je ondernemer? In een paar simpele stappen zet je je bedrijf op de kaart. Je zegt Hallo, laat jezelf zien en bouwt samen met ons aan een nieuw voedselsysteem. HalloBoer zet alles op alles om jou van je beste kant te laten zien, gezamenlijke promotie op touw te zetten en onze diensten steeds beter en completer te maken. We zorgen voor contact tussen ondernemers onderling, halen jouw vragen op om elkaar vooruit te helpen en zoeken continu naar nieuwe kansen in de markt waar jij als ondernemer van profiteert.

Lees hier de lidmaatschapsvoorwaarden en meld je aan.

Doe mee en zet jezelf  of anderen op de kaart.


Coöperatieve HalloBoer U.A.
KvK: 69015031
BTW nummer: NL857693918B01