Voko Lent

In De Kleine Wiel bevindt zich een voedselcoöperatie voor gezamenlijke inkoop van biologische producten. Bewoners van Iewan, Eikpunt en andere bewoners van Nijmegen-Noord kunnen deelnemen aan de Voko Lent. Gezamenlijk inkopen doen is duurzamer doordat er geen talloze individuele ritjes naar de...


In De Kleine Wiel bevindt zich een voedselcoöperatie voor gezamenlijke inkoop van biologische producten. Bewoners van Iewan, Eikpunt en andere bewoners van Nijmegen-Noord kunnen deelnemen aan de Voko Lent. Gezamenlijk inkopen doen is duurzamer doordat er geen talloze individuele ritjes naar de supermarkt nodig zijn, en je bespaart verpakkingsmateriaal. Doordat de Voko geen winstoogmerk heeft zijn duurzame en biologische producten zo ook voor de kleinere beurs betaalbaar.

Om verspilling te voorkomen kopen we houdbare producten in, en stellen we het assortiment af op de behoeftes van de coöperatieleden. We hebben op het moment een assortiment met basisproducten zoals kruiden, zout, bouillon, afwasmiddel, toiletpapier, schoonmaakartikelen, zeep en wasmiddel, pasta, tomatensaus, gepelde tomaten, rijst, bulgur, koffie, thee, muesli, havermout, meel, crackers, rijstwafels, havermelk, amandelmelk, en soyamelk. Daarnaast is er ook veel lekkers zoals verschillende soorten noten, chocola, vijgen, dadels, koekjes, chips, pindakaas, jam, hazelnootpasta, diverse spreads, en wijn. Je zal er ook af en toe nieuwe producten vinden.